Letโ€™s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met รฉรฉn van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Textiel. INDOOR & OUTDOOR Textiel is een sterk opkomend materiaal voor grootformaat visuele communicatie. Textiel voorzien van een print kan op vele wijze ingezet worden om een droom winkel of locatie te verwezenlijken.

Zo ook bij POS materiaal. Komt er bij jullie in de winkel een nieuwe actie die zo snel mogelijk bekend gemaakt moet worden bij het publiek? SIZO is erg flexibel en schakelt snel om jouw actie om te zetten in een prachtig textiel doek met frame.

Textiel laat zich ook eenvoudig wisselen en komt in verschillende materiaal soorten waardoor een regelmatige verandering van berichten en inrichting zeer gemakkelijk wordt. Regelmatig wisselende visuals trekken meer aandacht.

Het materiaal verschilt wanneer de toepassing voor binnen of buiten is. Het materiaal dat buiten in lichtbakken of andere toepassingen wordt gebruikt is er op gemaakt om verschillende weersomstandigheden te weerstaan.

Indoor

Indoor is textiel uitermate geschikt om toe te passen in peesframes, al dan niet voorzien van geluiddempende panelen. Maar ook als backlit of blockout textiel of in zelfklevende vorm als wallcovering.

Outdoor

Voor outdoor toepassingen wordt textiel vaak ingezet in groot formaat lichtbakken, als banner, vlaggen en vaandels, spandoeken etc.

Voorbeelden

Cases