Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Textiel. INDOOR & OUTDOOR Een boodschap uitdragen met het interieur door middel van decotextiel! Decotextiel is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om het interieur te laten spreken. Het kan gaan om een boodschap voor de cliënten of bezoekers, maar ook ter inspiratie van jouw medewerkers of gewoon om een prettige werkomgeving te creëren.

Deco-Sign wordt bij nieuwbouw vaak al direct in het ontwerp meegenomen, maar leent zich bovenal heel goed voor het upgraden van bestaande panden of verblijfsruimten. Een complete metamorfose tegen een bescheiden investering is goed mogelijk. Kale muren veranderen met decotextiel in ware kunstwerken.

Deco-textiel, ook wel peesdoek genoemd wordt strak gespannen in een aluminium frame dat op de wand is bevestigd. Achter het doek blijft wat ruimte over, afhankelijk van het model frame kan dat variëren van enkele millimeters tot centimeters. Dit schept veel mogelijkheden…

Goedkoop alternatief

Een beschadigde of lelijke wand kan eenvoudig aan het oog worden onttrokken of niet in gebruik zijnde deuren of andere objecten worden verborgen. Veelal is het aanbrengen van deco-textiel aanzienlijk goedkoper dan bouwkundige reparaties als stucwerk en/of schilderen. Indien nodig is het peesdoek eenvoudig zonder gereedschap of speciale kennis te vervangen. Tevens een ideaal middel als POS materiaal.

Verbetert akoestiek

Een “zachte” wand van standaard peesdoek absorbeert geluid zoals een akoestisch systeem plafond, zachte vloerbedekking of gordijnen. In een ruimte waar de akoestiek sub-optimaal is kan een wand met peesdoek wonderen verrichten. Om de geluiddempende eigenschappen van textiel graphics nog meer te verbeteren is het mogelijk achter het doek, onzichtbaar, geluidsabsorberende panelen te plaatsen.

Onbegrensde mogelijkheden

De mogelijkheden bij het toepassen van peesframes en deco textiel zijn onbeperkt. Uiteraard bepaal jezelf welke afbeelding op de wand gaat komen. Wat het formaat betreft zijn er nauwelijks beperkingen, maar ook is er keuze uit een veelheid van peesframes, van ultradun tot robuust. Ook met verlichting, als dan niet dimbaar of te veranderen van kleur. Zelfs dynamische verlichting behoort tot de mogelijkheden.

Sizo's unieke wisselservice

Hoe mooi de graphic aan de muur ook is, je raakt er wellicht een keer op uitgekeken. Een nieuwe is snel besteld en geleverd. Indien nodig geplaatst door een SIZO monteur. Wil je de werkomgeving echt dynamisch houden dan biedt de SIZO wisselservice uitkomst! In overleg met jou, produceren we een aantal graphics passend op jouw peesframe. In de afgesproken frequentie komt een SIZO monteur het doek wisselen zodat jouw werkplek telkens weer nieuw lijkt. Vaak wordt gekozen met de seizoenen mee te gaan maar in principe is alles mogelijk, bekijk onze Pinterest voor meer.

Cases