Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Specials. & DIVERSEN SIZO wordt vaak geselecteerd voor grote uitrollen en projecten waar strak projectmanagement en gestructureerd werk cruciaal is. Een oplevering van een winkel of een speciale POS aanbieding staan wij niet uit de weg. SIZO heeft echter ook een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van flexibiliteit en creativiteit.

Wij zeggen niet snel nee en denken graag mee met onze klanten bij uitdagende vraagstukken en proberen dan samen met een oplossing te komen. Doordat wij alles in huis hebben kunnen wij snel schakelen en zijn wij flexibel omtrent de mogelijkheden binnen het project.

En dat gaat vaak verder dan een raamsticker of gevelletter.

Het Koninklijk Huis

Maar SIZO werkt ook met alternatieve materialen en leveranciers. Zo mochten wij recent de gedenksteen voor schrijver Multatuli leveren welke is onthuld door Koning Willem Alexander.

Dat SIZO op hoog niveau opereert blijkt ook uit de bronzen plaquette met handafdruk van Tsaar peter de Grote voor de Hermitage in Amsterdam die door SIZO is gerealiseerd en onthuld door niemand minder dan Koningin Beatrix en Russische president Vladimir Poetin.

Een sterk staatje van flexibiliteit blijkt ook uit het reizende Van Gogh museum dat niet alleen door SIZO is ontworpen en geproduceerd maar ook door SIZO monteurs over de hele wereld opgebouwd.

Mall of the Netherlands

Voor Jamin in Mall of The Netherlands hebben wij middels een combinatie van aluminium constructie, beplakte dibond panelen en doosletter in-huis een driedimensionale winkelpui ontworpen en gefabriceerd met daarin het rolluik onzichtbaar geïntegreerd, het geheel loopt naadloos over in de binnen sign van de winkel.

Voor Gerry Weber in hetzelfde Mall of The Netherlands is een complexe “zwevende” lichtreclame geconstrueerde en geplaatst.

Voorbeelden

Cases