Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Folie. RAAM, WAND & VLOER Folie is een van de meest veelzijdige sign-producten. Printbare folie is bij uitstek geschikt als visueel communicatiemiddel in zowel klein als grootformaat. Door de continue ontwikkelingen bij de fabrikanten van zelfklevende folies, worden de toepassingsmogelijkheden steeds groter.

Raamfolies op de buitengevel of op binnenwanden zijn bekende reclame dragers in het hedendaagse straatbeeld. Op dit gebied is er echter nog zoveel meer mogelijk. Moderne folies kunnen geplakt worden op nagenoeg elke ondergrond zoals; beton, steen, hout en zelfs granol.

Bovendien kan folie toegepast worden op wanden en gevels evenals plafonds en vloeren. Folie is niet voor niks het meest veelzijdige sign-product. Ook objecten als vervoermiddelen, meubels, machines, (rol)deuren, pilaren etc. kunnen dienen als reclamedrager.

Reclamedrager

Folie dient als reclamedrager, maar is ook uitermate geschikt om snel en tegen acceptabele kosten, binnen- en buitenruimte te renoveren. Of om jullie interieurinrichting een tweede leven te bieden. Een indrukwekkende metamorfose en nieuw plan op jouw locatie te realiseren.

Folie biedt niet alleen visuele functies, maar er zijn nog tal van andere praktische toepassingen. Denk aan zon of warmtewering, blokkeren van UV straling, dempen van geluid met textielfolie en inbraak werende eigenschappen.

Toepassingen

Er is een enorm arsenaal aan verschillende producten beschikbaar, om voor elke specifiek toepassing de juiste folie in te kunnen zetten. Is de toepassing tijdelijk of permanent? Binnen of buiten? Wat is de ondergrond? Moet er worden geprint en/of gelamineerd. Kortom, er is genoeg mogelijk als het om folies gaat.

SIZO is een expert of het gebied van sign folie. Bovendien heeft SIZO alles onder één dak, de studio, een printafdeling, een eigen atelier waar al het werk wordt voorbereid en een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij erg flexibel zijn in de planning en schakelen wij snel om bij het veranderen van een situatie of wens. Daarnaast ondersteunen wij jullie bij het kiezen van de juiste materialen, verzorgen het printwerk voor jou. Daarnaast zorgen onze montage teams ervoor dat alles strak en perfect op locatie wordt aangebracht.

Het snelle schakelen zorgt ervoor dat wij een geschikte partner voor jullie organisatie kunnen zijn wanneer het op POS materiaal aankomt. Acties, kreten en artikelen wisselen binnen no-time, dit vergt goede communicatie met een leverancier die snel kan schakelen.

Voorbeelden

Cases