Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Panelen. GEPRINTE PANELEN Geprinte panelen kunnen worden ingezet wanneer bijvoorbeeld een boodschap regelmatig wisselt en door eigen (winkel) personeel vervangen moet kunnen worden.

Ook waar een ondergrond zich niet leent voor bijvoorbeeld folie of uit het zicht moet worden gehouden bieden panelen een oplossing. De toepassingen zijn oneindig, van eenvoudig prijsbordje tot reclame boarding om een sportveld. De panelen die we in huis hebben verschillen in dikte, formaat, kleur en materiaal. Voor ieder wat wils.

Variatie

Variërend van lichtgewicht en lowcost PVC schuimplaten voor korte en middellange termijn gebruik tot hoogwaardige aluminium of RVS(look) sandwich panelen met ongekende mechanische eigenschappen en een zeer lange levensduur.

In-house printing

SIZO print in-house direct op nagenoeg alle soorten panelen en beschikt daarvoor over een indrukwekkende grootformaat vlakbed UV printers. Onze Zünd vlak-bed frees- en snij machine maakt alles perfect op maat. Indien direct printen niet mogelijk of gewenst is worden panelen in het atelier van SIZO voorzien van een snijfolie of printbare folie.

Ter bescherming wordt het materiaal voorzien van laminaat, laminaat komt in een matte variant en een glanzende. Glans laminaat wordt gebruikt voor folie dat buiten komt te hangen en de matte versie voor binnengebruik.

Voorbeelden

Cases