Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Frees. LETTERS SIZO biedt freesletters aan die in verschillende formaten, materialen, diktes, kleuren, lichtdicht, lichtdoorlatend en toepassingen komen. Heb je liever nét even dat extra’s aan de gevel hangen? Kies dan voor gevelletters uit RVS.

Type:

Freesletter

Materiaal:

Acrylaat, RVS, PVC, Dilite, Dibond, Aluminium, Acrylglas

Kleur:

Diverse kleuren

Montage:

Direct tegen de muur, op afstandsdoppen of op een dakframe

Verlichting:

Verlicht en onverlicht

Situatie:

Voor binnen- en buitengebruik

Duurzaamheid:

Afhankelijk van de situatie

Elk logo, elke wens, elke gevel en elke situatie ziet er anders uit, dat begrijpen wij bij SIZO maar al te goed. Om jullie wensen te verwezenlijken.

Acrylaat

Met Acrylaat bieden wij topkwaliteit. Acrylaat is een sterk, kleurecht en onderhoudsvrij product, waarmee eenvoudig de mooiste gevelreclame voor binnen- en buiten gemaakt kan worden. Acrylaat is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van verschillende RAL-kleuren en in diverse uitvoeringen, zoals het extra lichtdoorlatende 19 mm dikke Acrylaat Translucent. Door middel van spotjes op de muur of de tekst van onder uit te lichten is het ook ’s avonds goed zichtbaar.

Acrylaat verlijmd met RVS

Acrylaat kan verlijmd worden met RVS plaatmateriaal. Acrylaat geeft de letter body, waardoor het op de muur meer naar voren komt, terwijl RVS de freesletter een exclusieve uitstraling geeft. Het RVS kan in verschillende vormen geleverd/bevestigd worden; goud, zilver, en brons geslepen, goud, zilver en brons gespiegeld.

PVC

PVC geschuimd wit is leverbaar in de diktes 5 mm, 10 mm en 19 mm. De variant van 5mm dik is leverbaar in de kleuren rood RAL 3000 en RAL 3020, geel RAL 1023 en Ral 1037, groen RAL 6029, blauw RAL 5015 en RAL 5017 en zwart.

Dibond

Dibond is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3 mm gecoat aluminium en een kern van zwart polyethyleen. Het materiaal is uitermate geschikt voor binnen- en buitentoepassingen. Het gewicht en de geringe uitzetting van het materiaal zorgt ervoor dat het zich goed leent voor uitingen van groot formaat.

Geanodiseerd aluminium

Alluminium dat door een speciale anodiseerlaag geschikt is voor buitentoepassingen en vrijwel onderhoudsvrij is. Een prachtig aanzicht op een rode bakstenen gevel, grijs beton of prachtig hout.

Onderscheid van de concurrentie

Door de exclusieve uitstraling van de gevelbelettering staat jouw bedrijf al 1-0 voor op de concurrentie.

Maakt van uw gevel een plaatje

Als een echte eyecatcher zal de gevelreclame niet ongezien blijven bij de voorbijgangers.

Gaat langdurig mee

De verschillende soorten teksten hebben een langdurige 'levens' verwachting.

Een gesprek starter

Klanten, zakenpartners of toevallige passanten willen graag hetzelfde uitstralen als uw onderneming.

Cases