Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Deco. SIGN Een boodschap uitdragen met het interieur! Deco-Sign is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om het interieur te laten spreken. Het kan gaan om een boodschap voor jullie cliënten of bezoekers, maar ook ter inspiratie van de medewerkers of om gewoon een prettige werkomgeving te creëren.

Deco-Sign wordt bij nieuwbouw vaak al direct in het ontwerp meegenomen maar leent zich bovenal heel goed voor het upgraden van bestaande panden of verblijfsruimten. Een complete metamorfose tegen een bescheiden investering is goed mogelijk.

Economisch

Een muur met oneffenheden, beschadigingen en schroefgaten. Opknappen kan een behoorlijke kostenpost met zich mee brengen. Repareren, pleisteren en vervolgens schilderen of behangen is kostbaar. Een wand vullend textiel frame met print naar keuze is daarentegen een zeer betaalbaar alternatief.

Budget

Indien budget een belangrijke factor is bij het upgraden van bestaande ruimte is het goed te weten dat slechts enkele indrukwekkende sign uitingen of graphics een groot effect sorteren. Deze eyecatchers bepalen vaak het beeld van een ruimte en kunnen, indien goed gekozen, de aandacht wegnemen van de wat mindere aspecten.

Snel en zonder overlast

Deco-Sign of ook wel interieursign genoemd kenmerkt zicht door een korte installatietijd. Doordat de meeste technieken die wij gebruiken hun oorsprong vinden in de inrichting van retail-panden is het belangrijk dat deze snel en perfect op locatie geplaatst kunnen worden. In tegenstelling tot bijvoorbeeld schilderwerk zorgt de installatie van sign decoraties nauwelijks voor overlast. De monteurs zijn van binnen een paar uur klaar en jullie kunnen gewoon doorwerken tijdens de installatie. Geen luchtjes, stof, lawaai of afplakken.

Akoestiek

In een professionele omgeving speelt akoestiek ongemerkt vaak een heel belangrijk rol. Harde vloeren, muren en plafonds kaatsen het geluid terug en zorgen voor geen enkele absorptie.

Grote Impact

Een verkeerde akoestiek geeft een onrustig gevoel. Continue geluidsdruk kan leiden tot verminderde concentratie, lagere productiviteit en zelfs ziekteverzuim. Vaak is de geluidsdruk ongemerkt aanwezig en zonder direct te beseffen wordt een ruimte daardoor onprettig ervaren. Denk aan de afzuigkap in jouw woning die “oorverdovend“ stil is wanneer je eraan denkt hem uit te zetten…

Fijne werkomgeving

Interieursign kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de akoestiek en het creëren van een comfortabele werkomgeving. Een grote textiel print aan wand of plafond, al dan niet uitgerust met geluidsabsorberende panelen, zorgt voor direct akoestisch resultaat en draagt tevens bij aan een positieve visuele beleving van de werkomgeving.

Wayfinding

Volgens Wikipedia “Informatie systemen die mensen leiden door een fysieke omgeving en ze helpen die omgeving te begrijpen en op de juiste manier te ervaren” .

Je kunt ze ook gewoon wegwijzers noemen….

In grote kantoren, winkels of openbare gelegenheden, maar ook op bedrijventerreinen is het belangrijk dat mensen er hun weg eenvoudig en snel weten te vinden. De manier van aanduiden hangt af van veel factoren zoals:

 • Is de situatie binnen of buiten;
 • Wisselt de situatie regelmatig of is deze statisch;
 • Moet er met tekst (meerdere talen?) worden gewerkt of voldoet een symbool;
 • Regelgeving en veiligheid;
 • De sfeer en uitstraling, een krijtbord of beeldscherm;
 • Het type publiek, mensen op leeftijd, (jonge) kinderen, toeristen, klanten;
 • Het beoogde doel. Zo snel mogelijk op plaats van bestemming of een toer door de winkel.

Naast een rationele functie kan de manier van wegwijzen een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van een gebouw of het beeld van de onderneming dat je de bezoeker mee wilt geven. Wij denken graag met je, of jouw architect mee om tot een juiste oplossing en/of materiaalkeuze te komen.

Interieur sign is veelzijdig en kan op veel manieren worden toegepast zoals:

 • Beplakken van objecten als deuren, wanden, pilaren, kasten en meubels;
 • Raamfolie op buitengevels of scheidingswanden;
 • Textielprints op de muur, al dan niet verwisselbaar, met verlichting of geluidsabsorberend;
 • Vloerdecoraties;
 • Spanplafonds met print;
 • Doosletters op of achter uw ontvangstbalie of in uw lobby.

Sign mogelijkheden

Sign mogelijkheden

Cases