Let’s Work Together
info@sizo.nl

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide SIGNS. THE SIGN CONTRACTORS Sizo is een full-service provider voor sign-producten voor retail, horeca en algehele “B to C” branche.

Als één van de grootste sign bedrijven van Nederland bedienen wij klanten als MediamarktBeverPraxis en Plus.
De omvang en ervaring van Sizo maakt dat wij door grote ketens veelvuldig geselecteerd worden als “huisaannemer” voor het realiseren van visuele buiten- en binnen reclame-uitingen. Bovendien zijn we in staat om snel en adequaat een grote, landelijke uitrol te realiseren. Daarnaast voeren wij incidentele projecten of ad-hoc aanpassingen volgens wens en tegen een scherp tarief uit.

RETAIL. SIGN DECO. Wij weten dat deadlines heilig zijn, budgets niet overschreden mogen worden en de bewaking van jullie huisstijl cruciaal is. Of het nu gaat om de oplevering van een complete winkel of voetbalstadion. Een landelijke uitrol van een nieuw concept op 800 locaties volgens strak schema of een ad-hoc reparatie na stormschade. Retail sign heeft een slimme aanpak en een andere mentaliteit nodig en dat weten wij bij Sizo maar al te goed. SIGN MEER OVER RETAILSIGN Het kan gaan om een boodschap voor je cliënten of bezoekers maar ook ter inspiratie van je medewerkers of om gewoon een prettige werkomgeving te creëren.

Deco-Sign wordt bij nieuwbouw vaak al direct in het ontwerp meegenomen maar leent zich bovenal heel goed voor het upgraden van bestaande panden of verblijfsruimten.
Een complete metamorfose tegen een bescheiden investering is goed mogelijk.
MEER OVER DECOSIGN Een boodschap uitdragen met het interieur! Deco-Sign is een doeltreffende en budgetvriendelijke manier om het interieur te laten spreken. SIZO voorziet retail locaties van het complete retailsign pakket en doet dat met een “retail mentaliteit”.

de SIZO Group

Per 1 Januari 2020 maakt SIZO deel uit van de SIZO GROUP. De SIZO GROUP houdt zich bezig met conventionele en digitale visuele communicatie, grafische interieurdecoratie en het faciliteren van corporate images.

de SIZO GROUP bestaat uit:

SIZO SIGNS,  conventionele binnen- en buiten sign.

L2L,  XXL Led screen & digitale billboards.

SIZO Identity, gepersonaliseerde bedrijfskleding en incentives.

SIZO SERVICE, onderhoud & service.

Onze aanpak

ADVIES & VOORBEREIDING

Verrassingen voorkomen en deadlines halen.

ONTWERP & PRODUCTIE

Design-studio, print en productie-atelier in eigen beheer.

MONTAGE & INSTALLATIE

Goede mensen met de juiste materialen. Eigen, ervaren montageteam.

AFTER SALES & OPVOLGING

(Storm) schade, kapotte lampen of viezigheid? SIZO bewaakt jouw uitstraling.

Cases