Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide Indoor LED-schermen hebben vaak een fijnere resolutie of Pixel-Pitch* omdat de kijkafstand veelal korter is in vergelijking met outdoor LED-schermen. Indoor. LED SCHERMEN

Het grote voordeel van indoor LED-schermen is dat deze niet waterdicht en weerbestendig hoeven te zijn. Dat heeft een positief effect op het kostenplaatje en de levensduur. Een van de grootste voordelen van indoor LED-schermen is wellicht het feit dat in de meeste gevallen geen vergunning nodig is voor het plaatsen en/of exploiteren van het display.

Een indoor LED-Scherm ook wel videowall genoemd bouwen we op uit losse monitoren die naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor zijn wij heel flexibel wat afmetingen en vorm betreft. Na de opbouw kalibreren we alle individuele units zodat deze wat kleurintensiteit en lichtsterkte op elkaar zijn afgestemd. Er zijn dus geen randen zichtbaar in tegenstelling tot gekoppelde monitoren.

De ingebouwde videowall processor zorgt er voor dat elke monitor het juiste deel weergeeft van het totale beeld, zodat er één groot beeldscherm ontstaat.

Toepassingen voor Indoor LED-Schermen

Retail-screens

In het huidige Retail-landschap zijn LED-schermen niet meer weg te denken. Achter glas aan de gevel of in de etalage vangen ze de aandacht van het winkelend publiek. Kies voor LED’s met zeer hoge lichtopbrengst waardoor je indoor LED-scherm zelfs van buitenaf én in vol zonlicht perfect leesbaar is achter het raam. In de winkel zelf zijn LED-schermen de ultieme sfeerbepaler of het middel om producten of acties aan te prijzen.

Boardroom, auditorium of Universiteit

Er is geen presentatie of voordracht meer denkbaar zonder visuele ondersteuning. Een monitor, scherm of projector is een deel van de standaarduitrusting van elke vergaderkamer. Een LED-scherm is de meest veelzijdige en hoogwaardige oplossing voor het weergeven van beelden.

Behalve dat de maximale afmetingen onbegrensd zijn kent een LED-scherm nog veel meer voordelen…. In het donker zitten zoals bij een projector is niet nodig. Zonwering kan openblijven. Je kunt onbeperkt voor het scherm langslopen zonder de beelden te verstoren.

LED-Schermen hebben een hele flexibele aansturing. Zo kunnen bijvoorbeeld je thuiswerkende collega’s op een deel van het scherm zichtbaar zijn terwijl de bedrijfsresultaten op een ander deel worden getoond met daarnaast real-time beelden van de beurskoersen.

Dynamische of statische wayfinding

In het openbaar vervoer, grote winkelcentra of evenementenlocaties en expositiehallen is vaak behoefte aan dynamische bewegwijzering. Naast dat mutaties snel doorgevoerd kunnen worden lenen schermen op dit soort locaties zich ook heel goed voor het kenbaar maken van promoties, speciale maatregelen (Covid 19) of het commercieel verhuren van advertentietijd.

Hotels & vrijetijdsbranche

Een groot LED-scherm in de lobby van een hotel of andere publieke ruimte is vaak de overheersende eyecatcher. Met de content op het scherm bepaal je de sfeer, kun je meebewegen met de seizoenen of inspelen op aankomende feestdagen of evenementen. Natuurlijk is het ook een uitgelezen communicatiemedium voor het promoten van interne diensten als het restaurant, de spa of de conferentiezaal. Maar ook praktische zaken als de vluchttijden van het nabijgelegen vliegveld, wissel/beurskoersen, weerverwachting of het verwelkomen van gasten of bedrijven kunnen prima gecommuniceerd worden via een dynamisch LED-scherm.

Sport

Bij grote indoor sportfaciliteiten fungeert een LED-scherm prima als scoreboard maar kan daarnaast nog zoveel meer. Replay van gescoorde punten of overtredingen, reclame van sponsors, de tussenstand in het klassement.

Clubs, bars en podia

Verhoog de sfeer in je gelegenheid met een dynamische VJ, coole content en een mega LED-scherm. Bespeel het publiek en maak de beleving onvergetelijk.

Product Displays

Informeer je collega’s real time over productie targets en realisaties. Maar ook specifieke veiligheidsinstructies of algemene mededelingen.

Mobiele LED-totems

Een lichtgewicht mobiel display-totem is het meest flexibele visuele communicatiemiddel. Behalve dat er volledige vrijheid is met het digitale display, eventueel voorzien van touch-bediening, is ook de plaatsing geheel vrij te bepalen. Vandaag is zaal 1, morgen in de lobby. Alleen bij speciale acties of semipermanent op een locatie in je bedrijf. Je hebt alleen een stopcontact nodig.

service

    Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    Wij gebruiken cookies om onze website, service, marketing en sales te optimaliseren. U kunt benadert worden door ons sales team na het bezoeken van onze website.

    Sluiten