Let’s Work Together
info@l2l-ledsreens.com

Zit je met vragen, heb je advies nodig of wil je langskomen voor een goed gesprek?
Neem vrijblijvend contact met één van onze medewerkers op.

Vlierbaan 11
2908 LR Capelle a/d IJssel
+31 10 31 30 200

Search here!

Slide De engineers van L2L Ledscreens worden heel gelukkig van speciale projecten. De kennis en ervaring van onze mensen komt het beste tot zijn recht bij het uitdenken en realiseren van speciale led-projecten. Custom. MADE SCHERMEN

De hoge attentiewaarde van een LED-scherm wordt nog eens extra verhoogd bij custom-made LED-scherm. Vaak zijn deze schermen een “conversation piece” onder het publiek dat ermee geconfronteerd wordt en in de openbare ruimte worden ze vaak tot “landmark” verheven.

Wat kan er zoal? Heel veel! Eigenlijk bijna alles. De combinatie van slim uitgedachte constructies en frames, bij ons in-huis ontworpen en geproduceerd, met een groot gamma aan verschillende typen LED-panelen genereert een enorme vrijheid voor het ontwerp.

Voorbeelden

Outdoor LED-Trap

De outdoor LED-Trap van Hommerson op het Spui in Den Haag. Een landmark in de Haagse binnenstad en bij iedereen bekend.

Boijmans Van Beuningen

Het imposante indoor led-scherm aan de binnenzijde van het Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. Qua scherm wellicht niet zo bijzonder maar de door L2L Ledscreens ontworpen ophangconstructie des te meer. Ondersteboven, op hoogte aan een concave wand is niet de meest eenvoudige locatie. Omdat gebruik van een hijskraan op locatie niet mogelijk was vergde ook de installatie alle inventiviteit en vaardigheid van het L2L Ledscreens installatie team.

service

    Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

    Wij gebruiken cookies om onze website, service, marketing en sales te optimaliseren. U kunt benadert worden door ons sales team na het bezoeken van onze website.

    Sluiten